Pokličite 031 402 026!

Zajci

V podjetju je dobro, da imaš poštiman koledar. Da ne zgrešiš kakšnih praznikov, naprimer. 

Nam se je tako, iz ozadja, prikradlo Valentinovo, ki je kar naenkrat prišlo in medtem, ko smo začudeno gledali, seveda tudi odbrzelo naprej. Zato smo sklenili, da takih napak ne ponavljamo več. Kateri praznik je torej naslednji?

Ah, Velika noč! 

Kako lahko pri tem sodelujemo tudi sami? S 3D tiskom? Zajci, jajca… piškoti? Seveda pa to spet pomeni nekaj razvoja in preizkušanja, skoraj nobena stvar ni dobra takoj, iz prve. Še dobro, da je Veliak noč letos precej pozno, drugače bi nam spet zmanjkalo časa.

Take modelčke za piškote lahko dobiš na netu, ni problem. Pravzaprav sploh niso slabi, morda so le malce preveč tanki in je potrebno z njimi prav previdno rokovat.

blog-b10-1

Kako pa bi zgledalo kaj trdnejšega, kaj, kar bi ostalo za par pladnjev piškotov dlje?

blog-b10-11

Pa jajca tudi spadajo sem. Dajmo še te preizkusit!

blog-b10-12

Lahko naredimo celo komplet, velikonočni komplet za piškote.

blog-b10-2

Ampak to so samo modeli! Kaj pa bo potem res s piškoti? A ne bi mi tole v resnici preizkusili, ne pa, da samo razlagamo teorijo? Ajde, gremo peč piškote, kar nekaj jih bo doma precej veselih!

O, ja zajčki so čisto pravi!

blog-b10-3

Tudi jajca so kar ok, a tale modelček bo potreboval še nadgradnjo na verzijo 2, odtis je preveč visoko in piškoti morajo biti posledično preširoki. Naših jedcev pa to seveda čisto nič ne moti.

blog-b10-4

A če potem vse to malce urediš, piškote še pobarvaš in olepšaš in se na koncu še vsaj malo potrudiš s slikanjem, vse skupaj kar dobro zgleda, kajne?

blog-b10-5

Na žalost pa se še bolj potruditi s slikanjem nismo mogli. Piškotov že davno ni bilo več…

Se pa zato lepše slike naših izdelkov nahajajo v novo odprti Galeriji.

Aleš Kermauner, Simbiont d.o.o.