Pokličite 031 402 026!

GadgEvents


Dvignite raven motivacije in okrepite vezi v svoji ekipi!

Tesnejše vezi med sodelavci pomenijo več timske sinergije, več inovativnih idej, večje zadovoljstvo posameznika in s tem povezano rast produktivnosti. Nove izkušnje ter sprostitev pa širijo zavest vsakega zaposlenega.

Vzemite si nekaj uric, dan ali dva in se nam s svojim delovnim timom pridružite v zelenem zaledju Ljubljane.

Pri Simbiontu je elektronska tehnologija naš vsakdan, uporabljamo jo tako pri delu, kot tudi za zabavo in sprostitev. In ravno slednje bi radi pokazali tudi vam! Ni treba, da ekran in brenčeča vezja služijo le resnim delovnim nalogam, čas je, da jih vključimo v bogata doživetja v naravi!

GadgEvents

Na terenih, ki so nam popolnoma domači, vas vodimo na izlet, kjer s tehnolškimi dodatki poskrbimo za doživetja, spoznavanje novih krajev in običajev.

Poleti se nam pridružite na potepu čez Veliko Planino in pastirski zaklad zasledujte s čitalnikom QR kod ali pa v zimskih mesecih sodelujte pri snemanju filma Bob Jamaica 2 (Cool Runnings) na belih strminah gozda Martuljka. Letni časi pa zagotovo ne zanimajo SOVE, ki v vsakem letnem času izvaja terensko iskanje ubežnika Menga s pomočjo geocachinga.

Več podrobnosti za pripravljene GadgEvente:

Domišljije nam nikoli ne zmanjka! Povejte svoje želje in kraj, ki bi ga obiskali in skupaj bomo pripravili GadgEvent samo za vašo ekipo! Obljubimo, ponudba bo narejena hitro ter kar se da ugodna!

V sproščenem duhu dosegamo resne rezultate v motivacijskem duhu vaše ekipe!

Se vam zdi, da bi en “prost” delovni dan okrnil kakovost Vašega poslovanja?

Preračunajte, koliko je vreden en dan, ko zaposleni niso na svojih mestih in koliko več dosežemo s tem, ko jih v tem času povežemo in motiviramo in s tem vplivamo na dodatno produktivnost.